Profiilisi täytyy olla julkinen oston aikana. Jos profiilisi on yksityinen, sinun tulee muuttaa se julkiseksi ennen tilauksen tekemistä. Kun tuotteesi on toimitettu, voit tehdä profiilistasi jälleen yksityisen.