×

KOKEILE ILMAISEKSI AUTOLIKES-PALVELUA 14 PÄIVÄÄ

Autolikes selitetään tässä 58 sekunnin videossa ⏰

👌 Kokeile ilmaiseksi autolikes-palvelua 14 päivää. Luottokorttia ei vaadita. Automaattiset tykkäyksesi loppuvat automaattisesti 14 päivän kuluttua, ja ellet halua jatkaa tilaustasi, maksua ei veloiteta tililtäsi. Autolikes-kokeilu on täysin riskitön. 

👉 Valitse 50, 100 tai 200 ylimääräistä Instagram-tykkäystä kaikkiin uusiin lataamiisi kuviin – toimitus tapahtuu täysin automaattisesti.

🙌 Autolikes-palvelulla on reilut 5 000 tyytyväistä käyttäjää Suomessa.

✋ Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, voit milloin tahansa peruuttaa Autolikes-tilauksesi. Suomalainen asiakaspalvelutiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi livechatissa.

Kokeile ilmaiseksi Autolikes-palvelua ♥️

Ilmoittaudu 30 sekunnissa.

Luottokorttia ei vaadita.

  Usein esitetyt kysymykset

  Milloin saan tykkäykseni?

  Järjestelmämme toimii ympäri vuorokauden ja tunnistaa postauksesi parin minuutin sisällä. Jotta käyttäjätilisi pysyisi luonnollisena, tykkäyksesi toimitetaan vähitellen, yleensä 10–60 minuutin kuluessa. 15 minuutin sisällä ilmoittautumisestasi olet järjestelmässämme ja valmis postaamaan ja saamaan ylimääräisiä tykkäyksiä.

  Joudunko sitoutumaan?

  Et joudu. Toivomme kaikkien asiakkaidemme olevan tyytyväisiä palveluumme. Siksi voit milloin tahansa peruuttaa Autolikes-tilauksesi. Ilmoita meille sähköpostitse tai livechatissa, niin autamme sinua. Ilmainen Autolikes-kokeilu päättyy automaattisesti 14 päivän kuluttua. Eli jos et haluakaan jatkaa, sinua ei veloiteta.

  Myyttekö myös Instagram-seuraajia?

  Kyllä, ja parasta laatua. Osittain todellisia seuraajia, kaikki uskottavilla nimillä ja profiili-aktiviteetilla. Meillä on markkinoiden parhaat seuraajat, ja palveluntarjoajien joukossa olemme suosituin. Osta Instagram-seuraajia.

  Miksi automaattiset tykkäykseni eivät toimi?

  Ole hyvä ja tarkista, kirjoititko ilmoittautuessasi käyttäjätunnuksesi oikein. Muutoin tykkäysten lähettäminen ei onnistu. Ilmoita asiasta sähköpostitse tai livechatissa, jotta voimme oikaista tietosi. Tykkäykset eivät toimi, jos olet jo kerran käyttänyt ilmaista koeaikaa.

  Pitääkö minun ilmoittaa teille salasanani?

  Ei missään nimessä! Salasanaa ei pidä koskaan antaa kenellekään netissä. Ei meillekään. Voidaksemme lähettää sinulle tykkäyksiä meille riittää pelkkä Instagram-käyttäjätunnuksesi. :-).

  Mitä jos käyttäjätilini suljetaan?

  Niin ei tule käymään! Järjestelmämme on suojattu 100 % tätä vastaan. Olemme työskennelleet Instagramin kanssa yli 5 vuotta, eikä yhdellekään käyttäjätilille ole käynyt niin.